Строителни и интериорни услуги РВД СТРОЙ 2016

Бързо, качествено, Изключителна коректност

0882 / 540494 ; 0884 / 125772

гр. София, ж.к. Надежда 4, бл. 460

Дейности

След дългогодишна практика в извършване на монтажни дейности в профилът "подови настилки" нашата фирма успешно разшири своята дейност освен на българкия пазар , но и в чужбина.

Основната ни дейност се иразява в това да решиме вашите строителни проблеми бързо и с нужното качество без на вас да ви се налага да се притеснявате ,от там идва и името на нашата фирма РВД Строй 2016 ООД или (решения за вашия дом).

Фирмата ни изпълнява следните строителни услуги:

- монтаж и демонтаж на следните подови настилки (пвц настика ,паркети ,ламинати ,дюшамета ,мокети ,балатуми ,линолеум ,антистатични и антибатериални болнични настилки,фаянс ,гранитогрес ,естествен и декоративен изкуствен камък ,профили ,лайсни и всякакви завършващи елементи), подготовка на подът за нас по добре е да започнеме от нулата .стандартна подова замазка,саморазливна замазка и завършващ елемент според изборът ви!

Предлагаме още и следните строителни услуги:

вътрешна изолация ,монтаж на гипсокартон ,шпакловка ,боя ,цялостно ремонтиране на банята със окичването, вик и ел.услуги ,поставяне на тапети и монтаж на декоративни коркови плочи

tarkett
forbo
balta
desso